Meet the maker

Suzan Silvius Meet The Maker

Copper Gorgeous sieraden komen van de hand van Suzan Silvius.
Gemaakt met veel plezier & liefde, koper, steentjes uit alle windstreken, gevonden schatten van de natuur en een vleugje magie. Daardoor wordt ieder stuk anders en heb jij altijd een uniek exemplaar!

Heb je een speciaal verzoek, neem dan contact met me op. Let wel, electroforming is een tijdrovende klus, wat niet matched met spoedklussen. Wil je meer van mijn werk zien? Op pinterest vind je een overzicht van mijn sieraden, waaronder ook ouder en reeds verkocht werk.
Regelmatig ben ik te vinden bij een van mijn verkooppunten met een "meet the maker-event". Je kunt dan zelf een steentje uitzoeken en je eigen ring samenstellen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg me op socialmedia voor updates!

Hier lees je het artikel wat in het AD verscheen op 8-8-2020